INTEGRATIE EN ONTWIKKELING


Ontwikkeling van nieuwe toepassingen met het Force.com ontwikkelplatform voor bedrijfsapplicaties. Door gebruik te maken van het Force.com ontwikkelplatform is het mogelijk om snel en voordelig professionele toepassingen te ontwikkelen.

Staat u op het punt een nieuwe (web)applicatie te ontwikkelen, of gebruikt u nog een oude applicatie (bijvoorbeeld op basis van Access of Lotus Notus) die vervangen dient te worden, neem dan snel contact op zodat wij u kunnen demonstreren hoe krachtig het force.com ontwikkel platform is.

Nieuwe toepassingen of maatwerk voor Salesforce CRM

Alle voordelen van het multi-tenancy hosted platform, zoals security model, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en gebruikersgemak

Standaard functies zoals data analyse, offline gebruik en mobiele toepassing zijn al aanwezig

Geen server, software en andere infrastructuur nodig

Kortere ontwikkeltijd - 5 x sneller dan Java of .Net

Lage kosten - 50% t.o.v. Java of .Net


Integratie


Met Salesforce CRM en Force.com is veel mogelijk, er zijn dan ook organisatie waar dit de enige business applicatie is. Maar vaak wordt gebruik gemaakt van andere systemen voor bijvoorbeeld boekhouding, ERP en/of webshop. Een goede integratie tussen deze systemen is essentieel. Alleen door het koppelen van de verschillende systemen kan een optimale IT infrastructuur gerealiseerd worden. Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van integraties tussen salesforce.com en andere systemen.

 Dataloader, Middleware, Webservices (SOAP/XML)

Alle bekende databases (Oracle, MS SQL, MySQL, Sybase, DB2, MS Access, PostgreSQL, XML, Paradox, Csv, MS Excel, Goldmine, elke JDBC data source en meer)

Alle bekende CRM, ERP en Finance toepassingen CTI (telefonie) integratie

Mashup's met andere web toepassingen

Lightning platform


De kracht van het Lightning platform is dat maatwerk aanpassingen en zelfs hele applicaties gerealiseerd kunnen worden zonder dat er code hoeft te worden geprogrammeerd. Soms is het echter wel wenselijk aanpassingen te maken aan de interface (Visualforce) en/of functionaliteit te programmeren door middel van APEX (een soort Java). Nemmit werkt met door salesforce.com gecertificeerde ontwikkelaars. Voor grotere projecten hebben wij ook een development center in India waar delen van het ontwikkelwerk tegen lagere kosten kunnen worden gerealiseerd. Naast het realiseren van grote ontwikkeltrajecten kunnen we u ook helpen met een kleine aanpassing (bijvoorbeeld een eenvoudige trigger). Neem contact met ons op voor een offerte op basis van uw requirements.