Over Nemmit


Nemmit is een innovatieve dienstverlener op het gebied van “cloud computing”. Ons doel is uw bedrijf door de inzet van bewezen innovatieve ICT oplossingen succesvoller te maken.

Nemmit is salesforce.com Cloud Alliance partner en Google Cloud partner. Nemmit’s agile aanpak staat garant voor snel en professioneel resultaat. Wij hebben succesvolle implementaties gedaan bij zowel grote AEX genoteerde bedrijven als in het MKB.

Dankzij Cloud Computing is het mogelijk om snel en eenvoudig software te implementeren. De toepassing draait al op het internet en u kunt er zo mee aan de slag, of het nu gaat om 1 of om 100.000 gebruikers. U hoeft geen eigen hardware en software te beheren en updates worden automatisch verzorgd. Cloud oplossingen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, eenvoudig aan te passen, flexibel en veilig. U heeft eenvoudig toegang waar u ook bent via internet browser of zelfs mobiele telefoon. Dankzij Cloud oplossingen zoals Salesforce CRM hebben we bij onze klanten snelle en succesvolle implementaties kunnen realiseren met een ROI die met geen andere oplossing nooit mogelijk was geweest. Doordat de technische complexiteit is verminderd, kan er veel meer aandacht worden besteed aan waar het werkelijk om gaat. Een oplossing implementeren die past bij uw behoeften, die de gebruikers omarmen, die uw bedrijf helpt succesvol te zijn.


Waarom Nemmit


Voorsprong op het gebied van Cloud Computing

Zeer ervaren gecertificeerde consultants en ontwikkelaars

Focus op resultaat en ROI

No nonsens mentaliteit

Betrokkenheid en flexibiliteit

Vacatures


We zoeken een ambitieuze CRM consultant voor de implementatie van Salesforce CRM. Werkzaamheden bestaan onder andere uit inventarisatie en analyse van behoefte, advies over de oplossingen, configuratie van het systeem, coaching en training. Je vertaalt businessbehoeften naar oplossingen in Salesforce CRM. Daartoe maak je gebruik van je kennis van sales, marketing of service processen en salesforce.com technologie.